21. marraskuuta 2018
EtusivuKiropraktiikka-infoVastaanototTavallisimmat vaivatOta yhteyttäTerveyslinkkejäAjanvaraus
 

VASTAANOTOT
>Maanataista perjantaihin

Pirkanmaan Kiropraktiikka

Kuohunharjuntie 10

36200 Kangasala

 

>Maanataista perjantaihin

Pirkanmaan Kiropraktiikka

Kuohunharjuntie 10

36200 Kangasala

 Kiropraktikko Tuomo Ahola,

Olen suorittanut kiropraktikon tutkintoni Englannissa Anglo-European College of Chiropracticissa. Valmistumiseni jälkeen 1996 olen pitänyt kiropraktista vastaanottoa kotiseudullani Pirkanmaalla. Nykyään olen keskittänyt toimintani Kansalan vastaanotolleni Kuohunharjuntielle.

Kiropraktiikka on erikoistunut tutkimaan, hoitamaan ja ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä niistä aiheutuvia häiriöitä. Kiropraktikot opetetaan tutkimaan ja hoitamaan kaikenlaiset ihmiset vauvoista vaareihin. Erityistä huomiota kiinnitetään mahdollisten vasta-aiheiden selvittämiseen ja kiropraktiikka onkin erittäin turvallinen ammattikunta. Kiropraktikoiden, samoin kuten esimerkiksi lääkäreiden ja fysioterapeuttienkin, potilasvastuuvakuutukset myöntää Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto (Valvira).

Kiropraktikko pyrkii palauttamaan kuntoutujan toimintakyvyn erilaisilla manipulaatio- ja pehmytkudostekniikoilla. Usein hän myös antaa hoidettavalle ravinto-, liikunta- ja venytysohjeita. Kiropraktikko hoitaa tekniikalla eikä voimalla.

Alaselkäkipu, niska­hartiakipu, päänsärky, huimaus, ääreisnivelten vaivat, iskias ja erilaiset lihasjännitystilat ovat yleisimpiä kiropraktikon hoitamia vaivoja.

Kiropraktikko koulutetaan tutkimaan potilas itse joten vastaanotolle voi tulla ilman lääkärin lähetettä.

AJANKOHTAISTA
Olen keskittänyt vastaanottoni Kangasalle - 28. elokuuta 2018
22 vuoden jälkeen olen luopunut Oriveden vastaanotostani ja siellä jatkavat kollegani Tuomas Kivistö ja Elina Pulkkinen. Heidän yhteystietonsa ja ajanvaraksensa löytyvät hoitokeskus.fi sivuilta. Keskitän siis oman toimintani kokonaan Kuohunharjuntien vastaanotolle Kangasalle. 
UUSI AJANVARAUSOHJELMA!! - 27. toukokuuta 2018
Edellinen nettiajanvarausohjelmani oli käytössä liki tarkalleen 10 vuotta ja keräsi varsinkin alkuvuosinaan spontaaneja kehuja. Ohjelman tehneen yrityksen toimiala kuitenkin painottui vuosien mittaan muualle, eivätkä he halunneet panostaa uuteen EU:n tietosuojalakiin (GDPR). Tämän vuoksi käytössänne on nyt uusi ajanvarausohjelma yritykseltä joka panostaa tietosuojaan ja tuotekehitykseen jatkossakin. Ohjelmalla on koeaika joten toivoisin pikaisia palautteita niin hyvässä kuin pahassakin! Lisää uudesta tietosuojalaista ja sen noudattamisesta voitte lukea kun menette "ajanvaraukseen" ja kilkkaatte "tietojenkäsittely". Uuden ajanvarausohjelmanisona etuna on ettei siihen tarvitse kirjautua! 
AVOIMET OVET - 12. helmikuuta 2017

TERVETULOA tutustumaan Kangasalan uusiin hoitotiloihin Kuohunharjuntie 10. Keskiviikkona 15. helmikuuta klo 15.00-17.30. Kahvipannu on kuumana. Arvonnassa on jaossa kiropraktinen tutkimushoito ja lippuja Ilveksen liigapeleihin Hakametsään. Ilveksen kapteeni Tapio Laakso ja hyökkääjä Markus Jokinen paikalla klo 15.30-16.00 jakamassa nimmareita.

 
Kangasalan toiminta jatkuu osoitteessa Kuohunharjuntie 10. Tervetuloa aivan uusiin upeisiin tiloihin - 27. tammikuuta 2017

 

 

Syöte  

Kiropraktikko Tuomo Ahola | Oriveden Hoitokeskus | Kangasala | www.kiropraktiikka.net | Ajanvaraus 040 514 8414 |

Kiropraktikko Tuomo Ahola | Oriveden Hoitokeskus | Kangasala | www.kiropraktiikka.net | Ajanvaraus 040 514 8414 |

Kirjaudu
| iStart-sivusto | Copyright 2008 - ConnectingTalents Oy |